Piston.my

GWM Malaysia Mengumumkan Ketibaan Varian Performance GWM ORA 07

GWM Malaysia memperkenalkan varian Performance GWM ORA 07 yang dinanti-nantikan, menandakan kemajuan ketara dalam misi syarikat untuk menyediakan penyelesaian pengangkutan yang mementingkan alam sekitar. Varian baharu ini menggabungkan reka bentuk yang anggun dan bergaya dengan prestasi luar biasa, menetapkan penanda aras baharu untuk coupe elektrik.

Prestasi dan Reka Bentuk

Varian GWM ORA 07 Performance menjanjikan pengalaman pemanduan yang tiada tandingan dengan pecutan yang mengagumkan, mencapai 0 hingga 100km/j dalam masa 4.3 saat sahaja. Reka bentuk canggih dan ciri-ciri canggih kereta itu direka untuk melebihi jangkaan pelanggan, menawarkan kedua-dua kemewahan dan kecerdasan dalam satu pakej.

Ketibaan dan Ketersediaan

GWM Malaysia memaklumkan kepada pelanggan yang dihargai bahawa kumpulan pertama varian GWM ORA 07 Performance dijangka tiba pada penghujung Jun 2024. Ketibaan tepat pada masanya ini memastikan pelanggan tidak lama lagi dapat menikmati reka bentuk yang mewah dan elegan, bersama-sama dengan kereta ciri pintar canggih.

Komitmen terhadap Kelestarian

Pengenalan varian GWM ORA 07 Performance menggariskan komitmen GWM Malaysia terhadap kemampanan dan masa depan pengangkutan mesra alam. Model ini mewakili satu langkah penting ke hadapan dalam menyediakan kenderaan elektrik berprestasi tinggi kepada pasaran Malaysia.

Fuelled by cigarettes, coffee and 90's rock music

Artikel Berkaitan