Piston.my

smart Malaysia Memulakan Penghantaran smart #1 Pro

smart Malaysia mengumumkan permulaan penghantaran smart #1 Pro – portfolio produk premium peringkat permulaan yang menarik. Variant tambahan ini meningkatkan kepelbagaian rangkaian smart untuk menawarkan pilihan harian premium yang sempurna untuk keperluan mobiliti individu.

smart #1 Pro menjurus ke arah kelas premium. Ia menawarkan pengalaman memandu elektrik dengan kuasa maksima pada 268hp. Dikuasakan oleh Bateri LFP 49kWh, ia menjanjikan jarak WLTP sehingga 315km. Dengan kuasa pengecasan 130kW DC, ia boleh dicas sepenuhnya dalam masa kurang daripada 30 minit di bawah keadaan optimum. Keselesaan dipertingkatkan dengan kawalan penyaman udara 2 zon automatik dan kerusi elektrik dengan sistem pengudaraan untuk pemandu dan penumpang hadapan. Varian smart #1 Pro mempunyai roda aloi 19″ rendah untuk kestabilan dan bumbung Halo Panorama untuk cahaya dan pandangan semula jadi.

Menampilkan sejumlah 5 kombinasi warna termasuk Future Green, Quantum Blue, Digital White, Cyber Silver, dan Laser Red. Selain itu, Pro hanya mempunyai satu warna dalaman khusus iaitu trim After Dark.

smart #1 Pro menawarkan kemudahan yang luar biasa, terutamanya dalam keupayaan pengecasan. Dengan memberi tumpuan kepada menangani kebimbangan umum mengenai jarak destinasi yang jauh di kalangan pemilik EV, smart Malaysia telah bekerjasama dengan pihak berkepentingan utama untuk merintis peta pengecasan EV komprehensif yang disepadukan dalam aplikasi Hello smart. Ciri ini memberikan akses kepada lebih daripada 70% stesen pengecasan di seluruh negara, dengan matlamat untuk mengurangkan kebimbangan jarak perjalanan yang terhad. Fungsi inovatif ini membolehkan pengguna mencari, memulakan pengecasan, dan membuat pembayaran dengan lancar, semuanya dalam satu aplikasi. smart #1 Pro membezakan dirinya dengan menyediakan tahap kemudahan ini, menjadikan proses pengecasan lebih mudah.

Sebagai tambahan kepada ciri-ciri ini, smart Malaysia memperkenalkan Penyelesaian Pengecasan Rumah Perkhidmatan Sehenti, yang memudahkan pembelian, pemasangan, dan penjadualan Pengecas Rumah smartCharge melalui Aplikasi Hello Smart.

smart Malaysia memperkenalkan Pemilikan Premium All-Inclusive bertujuan untuk menyampaikan perjalanan yang komprehensif dan bebas kebimbangan untuk pelanggan. Tawaran utama termasuk:

  • Jaminan Bateri bervoltan tinggi selama 8 tahun atau 200,000km
  • Jaminan komponen bervoltan tinggi selama 8-tahun atau 150,000km
  • Jaminan kenderaan selama 4-tahun tanpa had perjalanan
  • Jaminan alat ganti selama 2-tahun tanpa had perjalanan
  • Bantuan Perkhidmatan Jalanan 24/7
  • Pengecas AC smartCharge percuma berharga RM3,200 dengan jaminan 2-tahun
  • Kabel V2L percuma berharga RM800 dengan jaminan 2-tahun
  • Pakej aksesori percuma bernilai RM2,000
  • 5-tahun Data Internet percuma dengan jumlah 60GB
  • Perlindungan Insuran smartPlus yang komprehensif

Harga On-The-Road (tanpa insurans) smart #1 Pro – dengan Cukai Jualan dan Perkhidmatan ialah RM189,000.

Pelanggan boleh menghubungi Pengedar Sah smart pilihan anda untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang smart #1 atau memuat turun Aplikasi Hello smart.

Fuelled by cigarettes, coffee and 90's rock music

Artikel Berkaitan