Piston.my

Nikmati Diskaun Dan Pandu Uji Model Terbaru Di Ingress Group Auto Fair 2024!

Pameran Automotif Ingress Group 2024 menawarkan pengalaman automotif yang luar biasa dengan tawaran eksklusif dan promosi yang tidak dapat ditandingi. Berikut adalah sebab-sebab mengapa anda tidak boleh melepaskan peluang untuk menyertai acara menarik ini:

Tawaran Eksklusif: Terokai tawaran eksklusif dan insentif yang hanya tersedia semasa Auto Fair ini, memberikan anda peluang untuk menikmati penjimatan secara ketara pada pembelian kenderaan anda seterusnya.

Pilihan Luas: Temui pelbagai model terkini dari jenama-jenama terkemuka seperti BMW, MINI, Mitsubishi, dan Volvo, memastikan anda akan menemui kenderaan yang sempurna untuk memenuhi keperluan dan pilihan anda.

Jimat Berkilat: Manfaatkan rebat menarik sehingga RM35,000, kadar pembiayaan rendah bermula dari 0.00%, dan nilai tukaran yang tinggi, menjadikan lebih mudah daripada sebelumnya untuk memiliki kereta impian anda.

Hadiah Menarik: Sertai cabutan bertuah khas untuk berpeluang memenangi hadiah menarik, menambahkan elemen kegembiraan tambahan kepada pengalaman Pameran Automotif anda.

Penerbangan Percuma: Beli BMW X3 atau MINI Countryman dan terima penerbangan pulang-pergi MAS percuma, menambah nilai lagi kepada pembelian anda.

Tumpuan Menarik Mengikut Jenama:

BMW:

Rebat tunai sehingga RM35,000

Pembiayaan serendah 0%

Jaminan 5 tahun

Vaucer Gaya Hidup BMW bernilai RM1,000 secara percuma

BMW Advanced Car Eye percuma

Tiket Penerbangan Pulang-Pergi MAS 

 

MINI (F60):

Rebat tunai sehingga RM15,000

Pembiayaan serendah 0%

MINI 4+1 MSRI

Tiket Penerbangan Pulang-Pergi MAS 

Volvo:

Model Volvo Selekt bermula dari RM180,000

Rebat tunai dan Bowers and Wilkins earbuds percuma

Mitsubishi:

Rebat tunai, skema kerajaan, ganjaran kesetiaan, dan Duit Raya

Kadar faedah serendah 0.88%

Penarikan Tambahan:

Aktiviti Mitsubishi Off-Road: Alami keghairahan pemanduan di luar jalan dengan aktiviti istimewa Mitsubishi.

Ujian Pandu: Ambil alih kemudi dan uji pemanduan model kegemaran anda untuk merasai prestasi mereka secara langsung.

Tempat Letak Kenderaan Valet: Nikmati keselesaan perkhidmatan tempat letak kereta valet semasa lawatan anda ke Pameran Automotif.

Jualan Raya Gaya Hidup BMW: Terokai jualan eksklusif Raya pada produk Gaya Hidup BMW, menambahkan kegembiraan tambahan kepada pengalaman membeli-belah anda.

Jangan lepaskan peluang untuk membawa pulang kereta impian anda dengan tawaran yang tidak dapat ditandingi dan promosi eksklusif di Pameran Automotif Ingress Group 2024. Catat tarikh pada 23 dan 24 Mac, dari jam 10 pagi hingga 5 petang, di Carpark A, Ingress Auto, Damansara.

Fuelled by cigarettes, coffee and 90's rock music

Artikel Berkaitan