Piston.my

Tesla Model S Plaid Mendapat Tempat Duduk Sport Baharu sebagai Standard

Tesla telah memperkenalkan Tempat Duduk Sport baharu untuk Model S Plaid, bertujuan untuk mengendalikan kuasa tinggi supercar elektrik itu dengan lebih baik.

Walaupun Model S Plaid secara teknikalnya adalah sedan keluarga, pecutan 1.99 saat 0 hingga 100km/j yang melepuh meletakkannya kukuh dalam bidang supercar elektrik.

Dengan lebih kuasa daripada kebanyakan pemandu, Model S Plaid menawarkan pengalaman pemanduan yang menggembirakan.

Sesetengah pemilik Model S Plaid menikmati membawa kereta mereka ke litar lumba, di mana mereka benar-benar dapat menghargai keupayaan kereta itu. G-Force sisi yang dialami semasa selekoh di litar lumba amat ketara.

Walaupun tempat duduk Model S standard Tesla adalah selesa, ia mungkin tidak memberikan sokongan yang mencukupi untuk pemanduan yang bersemangat, yang mana seluruh kenderaan itu unggul.

Kerusi Sport baharu menangani isu ini dengan sokongan sisi yang meningkat dengan ketara. Berikut adalah ciri utama tempat duduk ini:

1. Peningkatan sokongan sisi: Tempat Duduk Sport menawarkan sokongan sisi yang dipertingkatkan untuk memastikan pemandu tetap berada di tempatnya semasa pemanduan berprestasi tinggi.
2. Seni bina tempat duduk modular: Walaupun terdapat sokongan tambahan, tempat duduk mengekalkan ciri pelarasan kuasa 12 hala yang sama, pemanasan dan pengudaraan untuk keselesaan optimum.
3. Bahan suede berprestasi tinggi: Tempat duduk dilapisi kain suede berprestasi tinggi, memberikan cengkaman yang lebih tinggi untuk pemandu sambil mengurangkan berat keseluruhan.

Ciri-ciri ini menjadikan tempat duduk Sport baharu sebagai tambahan berharga untuk pemilik Model S Plaid yang gemar menolak kereta mereka sehingga had, sama ada di trek atau semasa pemanduan bersemangat di jalan raya awam.

Fuelled by cigarettes, coffee and 90's rock music

Artikel Berkaitan