Piston.my

Rolls-Royce Motor Cars Melancarkan ‘Spirit of Expression’—Tiga Komisen Eksklusif

Rolls-Royce Motor Cars melancarkan ‘Spirit of Expression’—tiga komisen eksklusif yang menampilkan Ghost Extended, Phantom Extended dan Spectre di Pameran Automotif Antarabangsa Beijing ke-18 (Auto China 2024) pada 25 April.

Disesuaikan dengan keutamaan pelanggan muda Cina, komisen ini mencerminkan produk mewah yang diperibadikan mengikut citarasa individu. Warna luaran setiap kereta mewakili detik dari destinasi global, manakala motif langit di dalam melambangkan langit malam di atas lokasi ini.

Kerjasama antara pereka Rolls-Royce di Goodwood dan pereka Bespoke di Pejabat Persendirian Rolls-Royce Shanghai menggariskan pendekatan global untuk tawaran Bespoke. Setiap komisen bertujuan untuk melibatkan diri dengan pelanggan di seluruh dunia dan membawa kembali cerapan serantau ke ibu pejabat Rolls-Royce di Goodwood.

Rolls-Royce Phantom Extended ‘Magnetism’

Rolls-Royce Phantom Extended ‘Magnetism’ menangkap daya tarikan magnet teluk pantai pada waktu malam. Bahagian luarnya dua warna menampilkan Pasir Cala Luna dan Biru Kabira, dilengkapkan dengan Starlight Headliner dengan ‘bintang’ Galileo Blue dan White.

Rolls-Royce Spectre ‘Escapism’

Rolls-Royce Spectre ‘Escapism’ mendapat inspirasi daripada kawasan tropika Amerika Selatan yang meriah, menampilkan bahagian luar dua warna dengan Lantana Red dan Tempest Grey. Bahagian dalamannya menampilkan kulit Selby Grey, Purple Silk dan Sunset, dengan Starlight Headliner yang menampilkan ‘bintang’ gentian optik berwarna Matahari terbenam.

Rolls-Royce Ghost Extended ‘Expressionism’

Rolls-Royce Ghost Extended ‘Expressionism’ mempamerkan kepelbagaian kenderaan untuk penyesuaian Dipesan Lebih dahulu, diilhamkan oleh matahari terbenam Pulau Boracay. Eksterior ‘Boracay Blue’ yang bertenaga dan aksen Hijau Lime dilengkapkan dengan Starlight Headliner dengan ‘bintang’ Lime Green dan White.

Komisen ‘Spirit of Expression’ ini akan dipamerkan di Pameran Automotif Antarabangsa Beijing dari 25 April hingga 4 Mei 2024, di Pusat Pameran Antarabangsa China.

Fuelled by cigarettes, coffee and 90's rock music

Artikel Berkaitan