Piston.my

GAC Motor Cyberjaya Dibuka Untuk Perniagaan

Evo Cartech Sdn. Bhd., pengedar rasmi kenderaan GAC di Cyberjaya, telah secara rasmi membuka operasinya hari ini dengan ruang pameran seluas 4,434 kaki persegi yang terletak di pusat bandar. Sebagai sebahagian daripada rangkaian pengedar GAC Motor di Malaysia, bilik pameran baru ini akan mempamerkan rangkaian produk terkini GAC Motor, bermula dengan SUV kompak GAC GS3 Emzoom. Model ini akan tersedia untuk tontonan umum dan ujian pandu bermula dari hari pembukaan.

Diedarkan di Malaysia oleh WTC Automotif (M) Sdn. Bhd., SUV GAC GS3 Emzoom yang baru diperkenalkan itu dilengkapi dengan enjin empat silinder pengecas turbo 1.5 liter, yang menghasilkan 177PS dan tork 270Nm. Reka bentuknya yang menarik dilengkapi dengan ciri teknologi canggih, termasuk ciri keselamatan Apple CarPlay tanpa wayar dan Sistem Bantuan Pemandu Lanjutan (ADAS).

Mulai dari 16 hingga 19 Mei, pengunjung dapat merasai pengalaman GAC GS3 Emzoom di bilik pameran GAC Cyberjaya, yang dibuka setiap hari dari 9 pagi hingga 6 petang. Untuk maklumat lanjut, individu yang berminat boleh melawat facebook.com/GACMotorCyberjaya.

Fuelled by cigarettes, coffee and 90's rock music

Artikel Berkaitan