Piston.my

GWM Malaysia Memperkenalkan Harga Strategik dan Tawaran Eksklusif untuk Ora Good Cat

GWM Malaysia telah memperkenalkan strategi harga baharu untuk hatchback elektrik GWM Ora Good Cat, menawarkannya pada harga bermula RM113,800 untuk model 2024. Dipanggil “Harga A-meow-zing Baharu,” langkah ini bertujuan menjadikan Ora Good Cat sebagai salah satu kenderaan elektrik (EV) bernilai terbaik dalam julat harga RM120,000. Mike Cui An Qi, Pengarah Urusan GWM Malaysia, menyatakan keyakinan terhadap kemampuan, keanggunan, teknologi termaju, dan prestasi Ora Good Cat dengan harga strategik ini.

Ora Good Cat kini didatangkan dalam tujuh pilihan warna, dengan varian bermula daripada RM113,800 untuk 400 Pro dan RM143,800 untuk 500 Ultra. Pembeli akan menikmati pakej jaminan komprehensif, termasuk jaminan kenderaan penuh selama 5 tahun/150,000km, waranti bateri kuasa 8 tahun/180,000km, dan jaminan unit kawalan motor elektrik dan motor elektrik 8 tahun/180,000km.

Sebagai tambahan kepada harga baharu, GWM Malaysia menunjukkan penghargaan kepada pemilik Ora Good Cat sedia ada dengan menawarkan faedah eksklusif. Pemilik semasa akan menerima tambahan 2 tahun waranti kenderaan sehingga 150,000km, bersama-sama dengan tambahan 5 tahun atau 75,000km penyelenggaraan percuma (termasuk alat ganti dan buruh) berdasarkan selang perkhidmatan terakhir yang disiapkan.

Selain itu, untuk meraikan musim perayaan, GWM Malaysia menawarkan tawaran istimewa Raya. Pelanggan yang membeli mana-mana GWM Ora Good Cat baharu akan menerima Pengecas Kotak Dinding Rumah dan Pengecas Mudah Alih 3 Pin percuma. Promosi ini sah untuk pendaftaran baharu sehingga 30 April, menjadikan Ora Good Cat lebih menarik sebagai pilihan kenderaan elektrik yang praktikal dan diingini untuk pengguna di Malaysia.

Fuelled by cigarettes, coffee and 90's rock music

Artikel Berkaitan