Piston.my

GWM Malaysia Buka Pusat 3S Baharu di Setia Alam

Great Wall Motor (GWM) Malaysia telah mengumumkan pembukaan Pusat 3S terbarunya di Setia Alam, menawarkan Jualan, Servis dan Alat Ganti untuk meningkatkan pengalaman pelanggan dan menyokong rangkaian pengedarnya yang semakin berkembang. Kemudahan baharu ini menggariskan komitmen GWM untuk menyediakan perkhidmatan yang komprehensif dan menambah baik kemudahan untuk pelanggan di Shah Alam dan Klang.

Pusat 3S GWM Setia Alam yang luas, berkeluasan lebih 6000 kaki persegi, mempunyai bilik pameran, ruang istirahat pelanggan yang diperibadikan, dan empat ruang servis yang dikendalikan oleh juruteknik GWM terlatih. Dengan kapasiti untuk mengendalikan perkhidmatan selepas jualan dan penyelenggaraan sehingga 800 kenderaan sebulan, pusat ini memenuhi barisan pelbagai GWM, termasuk jenama seperti Haval, ORA dan siri Cannon.

Mike Cui An Qi, Pengarah Urusan GWM Malaysia, menekankan dedikasi syarikat untuk menyampaikan perkhidmatan yang luar biasa dan meningkatkan kepuasan pelanggan. Beliau menyerlahkan kemudahan tercanggih itu sebagai bukti komitmen GWM terhadap kualiti dan kebolehpercayaan, bertujuan untuk memberikan pengalaman yang tiada tandingan kepada pelanggan.

Selain meluaskan rangkaiannya, GWM Malaysia memperkenalkan produk baharu ke pasaran Malaysia. GWM ORA 07, sebuah coupe elektrik diperkemas, ditetapkan untuk dilancarkan secara rasmi pada 3 April. Pelanggan sudah boleh melihat dan memandu uji ORA 07 di bilik pameran GWM di seluruh Malaysia. Untuk menunjukkan penghargaan kepada penyokong awal, GWM Malaysia menawarkan penyelenggaraan percuma sehingga 5 tahun atau 75,000 km (mana-mana dahulu) untuk pelanggan yang membuat pra-pesanan sebelum tarikh pelancaran EV.

Butiran Pusat 3S GWM Setia Alam:

Alamat: No 5-1, Setia Avenue, 2, Jln Setia Prima S U13/S, Setia Alam, 40170 Shah Alam, Selangor
Waktu Operasi:
Bilik pameran: Isnin – Ahad | 9 pagi – 6 petang (kecuali Cuti Umum)
Pusat Servis: Isnin – Sabtu | 8 pagi – 5.30 petang (Ahad tutup dan Cuti Umum)

Fuelled by cigarettes, coffee and 90's rock music

Artikel Berkaitan