Piston.my

Aston Martin Memperkenalkan DBX 707 Baharu dengan Dalaman yang Dinaik Taraf

Aston Martin mengubah keadaan dengan DBX 707 yang diperbaharui, memfokuskan pada peningkatan kabin yang besar daripada membuat perubahan besar pada bahagian luar atau enjin. Walaupun bahagian luar kelihatan hampir sama, mereka telah berusaha keras untuk membetulkan masalah pelanggan dengan dalaman dan antara muka pengguna lama.

Pengerusi eksekutif Lawrence Stroll mendengar apa yang pemilik DBX mahukan, dan mereka mahukan kabin dan antara muka pengguna yang lebih baik. Jadi, Aston Martin memberikan bahagian dalam kereta itu perubahan besar. Mereka telah memasukkan sistem infotainmen terkini Aston Martin, yang pertama kali mereka gunakan dalam DB12, untuk menjadikan pemanduan lebih baik secara keseluruhan.

Menyokong rangkaian perubahan yang meluas ini ialah pakej perkakasan yang menggerunkan yang mana DBX707 terkenal. Bintang pameran itu ialah 707PS dan 900Nm 4.0 liter pengecas twin-turbo V8 dan kotak gear automatik ‘clutch basah’ 9-kelajuan. Digandingkan dengan sistem pacuan semua roda yang canggih yang mampu menghantar sehingga 100% tork ke gandar belakang atas permintaan, DBX 707 boleh memecut dari 0-100km/j dalam 3.1 saat dan mencapai kelajuan tertinggi 310km/j. Dengan kuasa brek yang disalurkan oleh brek Carbon Ceramic 420mm dan belakang 390mm, DBX 707 diletakkan pada roda 22″ sebagai standard atau roda aloi 23″  yang tersedia sebagai pilihan.

Di dalam, mereka telah mereka bentuk semula panel pintu, papan pemuka dan cara kawalan diletakkan untuk memudahkan penggunaan. Konsol tengah kini kelihatan lebih seperti yang terdapat dalam DB12 dan Vantage, dengan penukar gear yang lebih kecil dan butang fizikal untuk mod pemanduan dan AC. Dan mereka telah menambah skrin sentuh 10.2 inci yang besar dengan sistem Aston UX mereka sendiri, supaya anda boleh menyambungkan telefon anda secara tanpa wayar dan menggunakan Apple CarPlay atau Android Auto.

Di bahagian luar, mereka telah membuat perubahan kecil seperti menambah warna cat baharu dan menukar cermin pintu agar sesuai dengan kamera untuk sistem paparan tempat letak kereta 3-D. Pemegang pintu kini terkeluar sendiri apabila anda membuka kereta dengan kunci kereta.

Mereka akan mula menyampaikan DBX 707 yang dikemas kini pada suku kedua tahun ini, tetapi kami tidak tahu berapa harganya lagi. Fokus Aston Martin untuk menjadikan bahagian dalam lebih cantik menunjukkan mereka serius untuk menjadikan pemanduan lebih baik untuk pelanggan mereka.

Fuelled by cigarettes, coffee and 90's rock music

Artikel Berkaitan