Piston.my

Porsche Panamera Baharu Boleh Ditempah Sekarang – Bermula daripada RM1.3 Juta

Porsche Panamera baharu, kini dalam generasi ketiganya, menggabungkan kemewahan dan kelihatan sporty dengan peningkatan dalam reka bentuk, prestasi dan teknologi.

Sistem suspensi Porsche Active Ride menawarkan tunggangan yang lancar tanpa mengorbankan prestasi, terutamanya apabila dipasangkan dengan stereng gandar belakang pilihan untuk pengendalian yang lebih baik.

Di bawah hud, enjin turbo V6 2.9 liter telah dipertingkatkan untuk menghasilkan 353PS dan tork 500Nm, meningkatkan pecutan dan kelajuan tertinggi. Dengan Porsche Doppelkupplung (PDK) 8-kelajuan, ia boleh pergi dari 0 hingga 100km/j dalam hanya 5.1 saat.

Di luar, reka bentuk mendapat kemas kini moden untuk penampilan yang lebih mewah dan aerodinamik yang lebih baik. Di dalam, konsep kawalan berpusatkan pemandu memastikan akses mudah kepada fungsi pemanduan, dan terdapat paparan penumpang pilihan untuk kemudahan tambahan.

Pengalaman digital Panamera baharu dipertingkatkan dengan ciri seperti Pengurusan Komunikasi Porsche (PCM) untuk ketersambungan yang lebih baik, bersama-sama dengan sistem keselamatan canggih seperti lampu hadapan LED Matrix dan pengecaman tanda trafik.

Dengan ciri standard dan peningkatan pilihan, Panamera baharu bermula pada RM1,300,000, menawarkan kemewahan, prestasi dan teknologi dalam satu pakej.

Fuelled by cigarettes, coffee and 90's rock music

Artikel Berkaitan