Piston.my

MAN Malaysia Mempamerkan Rangkaian Penuh Produk dan Perkhidmatan di MCVE 2024

MAN Truck & Bus (M) Sdn Bhd (MAN Malaysia) telah mempamerkan rangkaian produk dan perkhidmatannya yang lengkap untuk pertama kalinya di Malaysia di Ekspo Kenderaan Komersial Malaysia (MCVE) 2024.

Kemuncak pameran adalah MAN TGS Prime Mover, yang hadir dalam dua varian – 6×4 dan 6×2 ADR (Accord Dangereux Routier atau peraturan Eropah untuk spesifikasi Barang Berbahaya). Sebagai Lori spesifikasi EURO V yang paling diminati di Malaysia, MAN TGS terkini dilengkapi dengan aerodinamik yang ditingkatkan dan tahap ciri keselamatan yang lebih tinggi.

Turut dipamerkan adalah casis Bas/Coach MAN RR5, kini dilengkapi dengan enjin spesifikasi EURO V sebagai standard. Dikenali dengan kecekapan bahan api, penyelenggaraan yang rendah, ketahanan, dan kebolehpercayaan, casis MAN RR5 sesuai untuk pengangkutan antara bandar. Dipertingkatkan dengan Sistem Bantuan Pemandu Lanjutan (ADAS), ia menawarkan keselamatan optimum untuk pemandu, penumpang, dan pengguna jalan raya yang lain.

Membuat penampilan rasmi sulungnya di Malaysia adalah MAN TGE Van, penyelesaian pengangkutan harian yang serba boleh. Popular di Eropah, MAN TGE dikuasakan oleh enjin turbodiesel 2.0 liter yang menjimatkan bahan api dan menghasilkan emisi yang rendah. Ia menawarkan pelbagai penyesuaian sebagai Van Panel, Cab Chassis, Cab Krew, Van Combi, atau Bas Mini.

Untuk memberikan fleksibiliti kepada pengangkut dan memaksimumkan masa operasi kenderaan, MAN Malaysia telah melanjutkan waktu operasi pusat servis Shah Alamnya kepada 18 jam dari Isnin hingga Jumaat, dengan syif lewat sehingga 2.30 pagi. Pemilik armada boleh menjadualkan penyelenggaraan dan pembaikan pada waktu malam, membolehkan mereka berada di jalan pada waktu siang. Pemandu boleh menunggu dengan selesa di ruang istirahat pelanggan, dilengkapi dengan sofa, kemudahan pancuran mandian, dan minuman.

MAN Malaysia juga mempromosikan rangkaian MAN Genuine Parts Ecoline yang bernilai untuk wang, menawarkan penjimatan sehingga 40% tanpa mengorbankan prestasi. Di ekspo tersebut, pengunjung boleh meneroka dan membeli alat ganti MAN tulen dan aksesori gaya hidup pada harga istimewa.

Lawati Booth PS01 di MCVE 2024 untuk mengetahui lebih lanjut tentang Trak, Bas, dan Van MAN, dan bagaimana ia dapat menyumbang kepada keuntungan perniagaan anda. Untuk maklumat tambahan tentang MAN di Malaysia, layari www.man.com.my.

Fuelled by cigarettes, coffee and 90's rock music

Artikel Berkaitan