Piston.my

Jimat Sehingga RM8,000 Bagi Ranger Raptor Dan WildTrak Sempena Ramadan!

Sempena meraikan Ramadan yang telah pun tiba, Sime Darby Auto ConneXion (SDAC), menawarkan penjimatan menarik bagi Ford Ranger Raptor dan WildTrak bermula hari ini hingga 30 April 2021.

Orang ramai boleh menikmati penjimatan RM8,000 bagi model Ranger Raptor dan RM7,000 bagi WildTrak.

“Sebagai model terunggul untuk kelasnya, Ranger Raptor dan WildTrak merupakan lambang trak pikap gaya hidup yang menjadi pilihan para pelanggan yang bijak dan peminat pikap di Malaysia. Dengan tawaran instimewa ini, kami berharap dapat memberikan lebih penjimatan kepada pelanggan pada musim perayaan ini,” jelas Ketua Jualan, Sime Darby Auto ConneXion, Turse Zuhair.

Selain menawarkan ciri premium menerusi sistem suspension Fox Racing Shox, Terrain Management System dengan mod Baja, Ford Ranger Raptor turut menawarkan kuasa 213PS dan 500Nm hasil bantuan enjin 2.0L Bi-Turbo diesel yang dipadankan bersama transmisi 10-kelajuan.

Manakala Ranger WildTrak menawarkan teknologi keselamatan terbaik termasuk fungsi Autonomous Emergency Braking dengan pengesanan kenderaan dan pejalan kaki, Forward Collision Warning dan Lane Departure Warning.

Orang ramai yang berminat boleh menghubungi penjual digital Ford di talian WhatsApp 60192041200 atau layari www.sdacford.com.my

Artikel Berkaitan