Piston.my

Honda Rancang Perkenalkan Siri EV Global Baru di CES 2024

Honda bersedia untuk CES (Consumer Electronics Show) 2024, di mana mereka berancang untuk mendedahkan siri baru kenderaan elektrik (EV). Honda ingin melancarkan 30 EV baru secara global menjelang 2030, dengan matlamat untuk menjual 2 juta EV. Mereka juga bertujuan agar semua kenderaan mereka di Amerika Utara tidak mengeluarkan emisi menjelang 2040, termasuk kedua-dua EV bateri dan EV sel fuel.

Pada CES 2024, Honda akan memperkenalkan siri EV global baru, mempamerkan komitmen mereka kepada masa depan yang lebih mesra alam. Satu imej teaser memberikan gambaran awal mengenai kereta konsep elektrik yang inovatif dengan reka bentuk yang unik. Berita ini datang menjelang pelancaran Prologue 2024, percubaan kedua Honda di pasaran EV Amerika Utara.

Sebagai sebahagian daripada perubahan ini, Honda telah memperkenalkan slogan jenama global baru: “The Power of Dreams – How we move you.” Slogan ini mencerminkan ketekunan Honda dalam mencipta produk dan perkhidmatan yang melampaui batasan, menjadikan segala sesuatu lebih baik dan lebih mungkin. Maklumat penuh tentang apa yang dimaksudkan dengan slogan ini kemungkinan akan dikongsi di CES 2024, menciptakan kegembiraan di kalangan peminat.

Fuelled by cigarettes, coffee and 90's rock music

Artikel Berkaitan