Piston.my

Pandangan Pertama BMW Vision Neue Klasse X

BMW Vision Neue Klasse X mewakili satu langkah besar ke hadapan untuk BMW, memberikan kita gambaran sekilas tentang masa depan model X mereka. Ini semua tentang menggabungkan kecantikan, teknologi, eco-friendly dan nilai teras Neue Klasse.

Kereta ini akan menjadi SAV elektrik sepenuhnya pertama BMW, bersedia untuk memulakan pengeluaran di Hungary pada 2025. Ia menghimpunkan rasa sporty SAV dengan ciri mesra alam dan pemanduan yang lancar.

Di dalam, semua tentang pengalaman berteknologi tinggi. Terdapat pencahayaan yang cantik dan sound effect yang dikawal oleh sistem BMW iDrive generasi seterusnya. Kereta ini berpegang pada prinsip Neue Klasse iaitu elektrik dan digital yang menambah tahap keseronokan baharu untuk pemanduan.

BMW juga telah bekerja keras dalam pengalaman pemanduan. Mereka telah mencipta sistem pintar yang menyesuaikan diri dengan cara anda suka memandu. Selain itu, mereka telah menyediakan banyak perisian untuk memastikan kereta ini dikendalikan dengan sempurna setiap kali anda berada di jalan raya.

Reka bentuk BMW Vision Neue Klasse X adalah perubahan besar daripada kebiasaan kami, dalam dan luar. Ia mempunyai pendirian yang lebih tinggi dan persediaan serba elektrik, memberikan anda ruang dalaman yang luas dan penampilan klasik BMW dengan sentuhan moden.

Di dalam, anda akan menemui ciri hebat seperti sistem Panoramic Vision dan HYPERSONX WHEEL, menjadikan pemanduan lebih mengasyikkan dan intuitif. Stereng, paparan dan sistem kawalan suara semuanya dikemas kini untuk interaksi yang lebih lancar dengan anda dan kereta.

BMW Vision Neue Klasse X menggunakan teknologi eDrive terkini, menjadikannya lebih cekap dan berkuasa. Ia berjalan pada bateri litium-ion termaju dan sistem 800 volt, memberikan anda masa pengecasan yang lebih pantas dan julat yang lebih panjang. Selain itu, tweak pada aerodinamik menjadikannya lebih baik di jalan raya.

Fuelled by cigarettes, coffee and 90's rock music

Artikel Berkaitan