Piston.my

BMW X3 Baharu Menjalani Ujian Akhir

BMW X3 baharu sedang menjalani ujian terakhirnya di pusat ujian BMW Group di Miramas, Perancis, sebelum ia memasuki jalan raya. Kenderaan Aktiviti Sport (SAV) generasi keempat ini menjanjikan enjin yang cekap dan pemacu hibrid plug-in termaju. Jurutera memastikan sistem kawalan casis dan bantuan pemandu kereta adalah yang terbaik untuk pengendalian yang lebih baik.

Mereka telah menguji X3 dalam semua jenis keadaan, seperti salji, ais dan luar jalan, untuk memastikan ia boleh mengendalikan apa sahaja. Sama ada anda memandu di bandar atau di lebuh raya, mereka telah memperhalusi setiap aspek untuk memberikan anda pengalaman pemanduan yang hebat.

Di Miramas, jurutera menumpukan pada perkara seperti pecutan, suspension, stereng dan brek untuk memastikan X3 berfungsi dengan baik. Binaan kereta yang ringan dan reka bentuk aerodinamik membantu ia berprestasi lebih baik.

Berbanding model lama, X3 baharu mempunyai trek yang lebih luas dan lebih kukuh untuk dinamik pemanduan yang lebih baik. Perubahan pada cara stereng berfungsi menjadikannya lebih selesa, dan ia mengendalikan selekoh dengan lebih baik. Selain itu, Casis Adaptif membolehkan anda memilih mod pemanduan yang berbeza untuk disesuaikan dengan gaya anda.

Sistem BMW iDrive, berdasarkan Sistem Operasi 9, menjadikan pemanduan lebih mudah dan membantu dengan parkir. Ciri keselamatan melebihi apa yang diperlukan dan ia berfungsi dengan lancar dengan sistem bantuan kereta.

Dengan sensor and software termaju, ciri seperti Active Lane Change Assistant dan Parking Assistant menjadikan pemanduan lebih selamat dan lebih mudah. Anda juga boleh mengawal beberapa gerakan dari telefon pintar anda.

Fuelled by cigarettes, coffee and 90's rock music

Artikel Berkaitan