Piston.my

GWM Mengumumkan Ketibaan ORA 07 & Tank 300 di Malaysia

GWM Malaysia sedang mengembangkan penawaran produknya dengan memperkenalkan dua model baharu: ORA 07 dan GWM Tank 300, memberikan pengguna Malaysia pilihan model yang lebih luas untuk dipilih.

ORA 07, sebuah coupe elektrik yang anggun, akan mula diperkenalkan di pasaran Malaysia pada suku pertama 2024. Menawarkan reka bentuk yang bergaya dan rangkaian kuasa elektrik, ORA 07 dijangka menarik minat pengguna yang mencari pengalaman pemanduan moden dan canggih.

Menyertai barisan itu ialah GWM Tank 300 yang dinanti-nantikan, yang dijadualkan tiba pada 2024. Sebagai SUV lasak terkemuka di China, Tank 300 direka bentuk untuk menakluki rupa bumi yang sukar dengan mudah, menawarkan ketahanan, prestasi dan serba boleh untuk pemandu yang mencabar.

Dengan memperkenalkan model baharu ini, GWM Malaysia menyasarkan untuk memenuhi pelbagai keperluan dan pilihan pengguna Malaysia, menyediakan rangkaian kenderaan yang bergaya, cekap dan berkemampuan yang sesuai untuk pelbagai gaya hidup.

Selain model-model baru, ORA Good Cat telah mendapatkan populariti di pasar, berkat reka bentuk yang mencolok dan prestasi yang mengagumkan. Sebagai tindak balas kepada permintaan pelanggan, GWM Malaysia memperkenalkan pilihan warna Pistachio Green yang cerah untuk ORA Good Cat, meningkatkan daya tariknya di pasar.

Fuelled by cigarettes, coffee and 90's rock music

Artikel Berkaitan