Piston.my

BYD Atto 3 2024 Dilancarkan Dengan Harga RM150K – Dalaman “Black-Dark Blue” Baharu

Sime Darby Motors, pengedar rasmi kereta BYD di Malaysia, telah memperkenalkan BYD Atto 3 2024 yang dinanti-nantikan. Versi dinaik taraf SUV elektrik yang memenangi anugerah ini menyerlahkan dedikasi BYD terhadap inovasi dan kualiti, memberikan pelanggan Malaysia pengalaman pemanduan yang luar biasa.

Dibina pada e-platform 3.0 BYD yang canggih dan menampilkan Teknologi Ultra-Safe Patented Blade Battery, BYD Atto 3 2024 ialah kenderaan elektrik berprestasi tinggi yang direka untuk menanam keyakinan dalam setiap perjalanan. Diiktiraf dengan penarafan maksimum lima bintang oleh institut keselamatan Euro NCAP, ia merupakan kabin pintar pertama di dunia yang direka bentuk dengan konsep sukan dan kecergasan.

Kemas kini untuk 2024 termasuk black fin di tiang-D dan logo BYD ikonik diletakkan di bahagian belakang, meningkatkan estetika luaran kenderaan.

Di dalam, BYD Atto 3 2024 memperkenalkan pilihan warna “Black-Dark Blue” baharu, meningkatkan estetika dalaman. Kenderaan itu kini menawarkan dua pilihan warna dalaman—Black-Dark Blue dan Dark Blue-Light Grey, bergantung kepada warna luaran yang dipilih. Teknologi canggih menampilkan keupayaan pengecasan tanpa wayar dan skrin sentuh berputar pintar yang diperluaskan daripada 12.8 inci kepada 15.6 inci, memberikan hiburan dan keterlihatan yang dipertingkatkan. Sambungan lancar dengan Android Auto dan Apple CarPlay memastikan pengalaman pemanduan yang selesa. Pilihan warna baharu, Cosmos Black, telah ditambahkan pada barisan, memberikan pelanggan lebih banyak pilihan.

Berharga RM149,800, BYD Atto 3 2024 menawarkan nilai prestasi optimum dan ciri yang disesuaikan untuk pelanggan. Ia datang dalam empat warna: Boulder Grey, Ski White, Surf Blue dan Cosmos Black. Varian Boulder Grey dan Cosmos Black menampilkan warna dalaman baharu Black-Dark Blue.

Pakej waranti komprehensif termasuk waranti kenderaan 6 tahun atau 150,000km, waranti bateri 8 tahun atau 160,000km, dan waranti unit pemanduan 8 tahun atau 150,000km. BYD juga menawarkan pakej Service Standard dan Service Plus, dengan pakej Service Plus kini termasuk perkhidmatan tambahan seperti putaran tayar, alignment, pengimbangan dan penggantian bateri 12V tahunan, memastikan pengalaman pemilikan yang lancar dan penjimatan kos jangka panjang untuk pemilik BYD EV.

Fuelled by cigarettes, coffee and 90's rock music

Artikel Berkaitan