Piston.my

Berita Terkini

Inginkan trak pikap atau ‘monster truck’ paling mantap di Malaysia? Anda boleh ke Hamawangsa Automall, Taman Tun Dr Ismail dimana mereka telah melancarkan Sutton CS3500 boleh didapati dengan segera dan dipasang lengkap di Malaysia. (more…)

Minggu lepas, kami dan beberapa media permotoran tanah air tercinta telah mendapat peluang untuk mencuba Toyota Vios 2019 tawaran dari UMW Toyota Sdn Bhd. Vios generasi baharu dengan tagline “As Never Before” memberi imej awal sebuah kenderaan serba baharu yang dipasarkan untuk pelbagai golongan dari mereka yang baru bekerja hingga berkeluarga yang ingin mencari sebuah kenderaan yang selesa dan berpatutan dari semua aspek termasuk servis selepas jualan. (more…)

UMW Toyota Sdn Bhd secara rasminya telah melancarkan Toyota Vios 2019 untuk pasaran negara. Model Vios generasi baharu ini mempunyai pelbagai penambahbaikkan dari segi reka bentuk, prestasi dan juga kelengkapan luaran serta dalaman untuk peningkatan pengalaman memandu untuk pemandu dan juga para penumpang. (more…)

Setelah berjaya mencatat jualan tertinggi dalam sejarah pada tahun 2018, Perodua mempunyai sasaran baharu bagi tahun 2019 dimana mereka akan berusaha keras untuk mencapai jumlah jualan unit kenderaan sebanyak 231,000 atau 4% peningkatan jika dibandingkan jualan tahun lepas. (more…)

Untuk tahun kedua di dalam pasaran Malaysia, model Toyota C-HR tawaran dari UMW Toyota Sdn Bhd telah dikemaskini untuk tahun 2019 dengan beberapa perubahan komestik yang memberi peningkatan dari segi penampilan bagi model ‘crossover’ kompak popular ini. UMW Toyota Motor Sdn Bhd telah menjual lebih 4000 unit pada 2018 dan yakin bahawa kemas kini baru ini akan diterima dengan baik oleh para pelanggannya. (more…)

Cycle & Carriage Bintang Berhad telah melancarkan Star Galleria iaitu sebuah pusat pameran bergerak Mercedes-Benz. Pusat pameran mudah alih atau ‘roadshow’ yang dilancarkan di Plaza Arkadia, Desa Park City sebentar tadi dianjurkan sempena sambutan ulangtahun Cycle & Carriage yang ke-120 dan akan dilaksanakan di beberapa lokasi sepanjang tahun 2019. (more…)

Archive

Follow us on Facebook

Follow us on YouTube